Costa Rica körút: 5 ok, hogy miért velünk gyere

Costa Rica körút

Ez év november közepén 10 napos costa ricai körutat szervezünk az LCC Platinum Travellel karöltve, amelyet már izgatottan várunk. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ebbe a csodás országba invitálnak téged, ezért gondoltuk megosztjuk, hogy mitől különleges az általunk szervezett utazás. 

A mai blogbejegyzésünkben 5 okot mutatunk, amiért érdemes velünk utaznod.

1. Helyi idegenvezető és autentikus élmények

Tudjuk, hogy vannak olyan szervezett utak, ahol egy tapasztalt magyar túra- vagy idegenvezető segítségével járhatod be a nevezetességeket. Mi úgy gondoljuk azonban, hogy az ilyen túrák és utak csak helyi idegenvezetővel lesznek igazán élvezhetőek és autentikusak. Akárhányszor ellátogathat ide egy magyar túravezető, akkor sem ismerheti jobban Costa Ricát, annak kultúráját, épített és természetes környezetét és szokásait, mint egy helyi. A mi körutunkon egy tapasztalt tico (costa ricai) idegenvezető kísér minket, aki gondoskodik róla, hogy a 10 nap alatt a lehető legtöbbet láss és tapasztalj ebből a csodából. 

2. Kis létszámú csoport

Nagyon fontos számunkra, hogy utazásaink alatt mindenki kellő figyelmet kapjon és hogy jó legyen a hangulat. Ehhez elengedhetetlen, hogy a csapat létszáma alacsony legyen. A természetjárásnál is alapvető szempont, hogy ne terheljük a környezetet nagy csoporttal és ne zavarjuk az állatokat. Éppen ezért costa ricai körutunk létszámát 12 főben maximalizáltuk. Sok szeretettel várjuk az egyénileg, párban, családdal vagy baráti társasággal utazókat is.

3. Magyar csoportkísérő hely- és nyelvismerettel

Alapelvünk, hogy csak olyan desztinációkba szervezünk utazásokat, amelyeket jól ismerünk. A kevesebb néha több elvén a minőségre törekszünk, és célunk hogy különleges és autentikus élményekkel térj haza. Csilla, a Nagy Kalandom alapítója abban a szerencsés helyzetben van, hogy már közel 4 éve hívhatja Costa Ricát második otthonának. Nem csak a nyelvet ismeri, de rálátása van a helyi életre is, amelyről sokat tud mesélni neked. 

4. Rugalmasság

A tavalyi jógatáborunk résztvevői 5 különböző városból, teljesen más légitársaságokkal és útvonalon jutottak el Costa Ricába. Jó kis kihívás volt nekünk is, de megoldottuk. Az LCC Platinum korábbi utasaik már jól ismerik az iroda rugalmasságát és segítőkészségét. Úgy is mondhatnánk, hogy nem ismernek lehetetlent. Nyugodtan tedd próbára őket Te is! 🙂

5. Biztonságos háttér

A szervezett costa ricai utazásokról korábbi bejegyzésünkben már részletesen írtunk. Ha olvastad, akkor tudod, hogy mennyi munkával jár egy ilyen út és hogy miért fontos a biztonságos háttér. Velünk nem kell aggódnod amiatt, hogy mi lesz, ha valami balul sül el ilyen távol az otthonodtól. Kiterjedt utasbiztosításunk, megbízható helyi partnereink és a hét minden napján rendelkezésre álló ügyfélszolgálatunk gondoskodik a zavartalan utazásodról.

Te is velünk tartanál? Nézd meg a costa ricai körút programját és keress bátran, ha kérdésed van!

megosztás:

Facebook
Pinterest
Twitter
további

Ajánlott írások

A 8 legizgalmasabb szálloda Dubaiban

Nemrég volt szerencsém 5 napot az Emirátusokban tölteni és időm nagy részében szebbnél szebb szállodákat látogattam végig Dubai legmenőbb részein, hogy első kézből mutathassam be nektek a legjobbakat

Workaway önkéntesség tippek

Önkéntes munka utazás közben – Workaway tippek

Az önkéntes munkát korábban kizárólag valamilyen karitatív tevékenységgel azonosítottam. Természetvédelem, hátrányos helyzetűek támogatása, segítségnyújtás elmaradott térségekben, helyreállítási munkák természeti katasztrófákat követően stb. Számos ilyen projektre