Dubai újra vár – repülj biztonságosan az Emirates légitársasággal!

Dubai nyaralás

Az Emirates légitársaság október 21-én visszatért Budapestre, ezzel újra megnyitva a kelet kapuját, Dubai-t a hazai utazók előtt. Ingyenes PCR teszt, COVID-19 biztosítás, kedvezményes és rugalmas repülőjegyek és kiemelkedő fertőtlenítási protokoll. Erre számíthatsz, ha az Egyesült Arab Emirátusok felé veszed az irányt. 

De mi most a helyzet Dubaiban?

Dubai volt az első Emirátus, amely újra megnyitotta határait a külföldiek számára. Az Emirátus attrakciói szabadon látogathatóak, maszk viselése mellett és két méteres távolságtartással. Valamennyi szolgáltató, beleértve a szállodákat és az éttermeket nagyon szigorú fertőtlenítési protokollt alkalmaznak. A látogatók száma egyelőre nagyon alacsony, így ezen a télen egészen biztosan nem kell tömegre számítanod gyönyörű tengerpartokon és káprázatos resortokban.

Milyen feltételei vannak a beutazásnak?

A cikk írásnak időpontjában érvényes szabályozások szerint a Magyarországról turistacéllal érkezőknek

 • érkezéskor be kell mutatniuk egy 96 óránál nem régebbi, angol nyelvű, kinyomtatott negatív PCR tesztet. 12 éven aluliak számára nincs ilyen kötelezettség.
 • érvényes nemzetközi utasbiztosítással kell rendelkezniük.
 • le kell tölteniük és regisztrálniuk kell a COVID-19 DXB mobil applikáción.
 • egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteniük az országba való belépés előtt.

Érkezéskor

 • a Dubai-i Repülőtéren újabb PCR tesztet végeznek, amelynek költségét jelenleg az Emirates légitársaság átvállalja utasaitól.
 • A teszt eredménye 24 órán belül megérkezik, addig a szálláshelyen karanténba kell vonulni

Milyen szolgáltatások könnyítik az utazásod?

 • Rugalmas és kedvező repülőjegyek, ingyenes módosítási lehetőségek
 • Ingyenes, koronavírusra vonatkozó globális biztosítás akár 150.000 EUR értékben, 2020.december 31-ig történő utazás esetén
 • Exkluzív sofőrszolgálat az arra jogosult utasoknak fertőtlenített gépjárművekkel
 • Business Lounge szolgáltatás újra elérhető Budapesten

Hogy vigyáznak Rád a repülőút során?

 • Fokozott fertőtlenítési protokoll
 • A fedélzeten kötelező maszkviselés az utasoknak a személyzet pedig teljes védőfelszerelést visel
 • Ingyenes higiéniai csomag minden utasnak: maszk, kesztyű, kézfertőtlenítő és antibakteriális törlőkendő
 • A fedélzeten 2-3 percenként teljes levegőcsere (gyakrabban, mint egy kórházban)
 • HEPA szűrők, amelyek eltávolítják a baktériumok, vírusok és gombák 99,97%-át.
 • Dubai reptéren különleges, biometrikus útvonal, antimikrobiális képernyővédő a check-in pultokon

A többiek sem tétlenkednek

Nem az Emirates az egyetlen légitársaság, amely elszántan dolgozik azért, hogy Te a lehető legbiztonságosabban juthass el a célodhoz.

A Lufthansa és a KLM légitársaságok is rugalmas feltételekkel, kedvezményes jegyárakkal,  kiemelkedő higiéniai protokollal és COVID-19 megbetegedéssel járó költségek fedezésére szóló biztosítással segíti az utazásodat.

 

És végül, a meglepetés

Dubai utazás

 

Ha most foglalsz repülőjegyet az LCC Platinum Travel-nél az Emirátusokba, akkor egy Dubai Frame belépőt ajándékozunk neked, hogy még teljesebb legyen az élmény.

 

A fenti tájékoztatás nem teljes körű és cikk írásának időpontjában (2020. 11. 11.) aktuális információkat tartalmazza. Utazás előtt mindig nézz utána az érvényes szabályozásoknak vagy bízz meg egy szakembert a szervezéssel.

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
további

Ajánlott írások

Mexikói kisokos

Salsa pica – mexikói kisokos

Kuba után a következő állomásom Mexikó volt. 5-6 hetet terveztem eltölteni ott, végül 3 hónap után is nehezen jöttem el, és még most is gyakran visszavágyok oda. 9 államon át utaztam és gyűjtöttem némi tapasztalatot, amelyet szeretnék most veletek megosztani.

Dubai nyaralás

Dubai újra vár – repülj biztonságosan az Emirates légitársasággal!

Az Emirates légitársaság október 21-én visszatért Budapestre, ezzel újra megnyitva a kelet kapuját, Dubai-t a hazai utazók előtt. Ingyenes PCR teszt, COVID-19 biztosítás, kedvezményes és rugalmas repülőjegyek és kiemelkedő fertőtlenítási protokoll. Erre számíthatsz, ha az Egyesült Arab Emirátusok felé veszed az irányt.

Kuba

10 álom úti cél, ahová elmenekülhetsz az idei tél elől

Ha te is imádod a nyarat és szeretnél valamilyen egzotikus, trópusi éghajlatú helyen feltöltődni az előttünk álló hosszú tél során, akkor ez a cikk neked szól. Olyan csodaszép, különleges helyeket gyűjtöttem neked egy csokorba, amelyek újra megnyitották kapuikat a külföldi utazók számára.