Szolgáltatások

JÓGATÁBOR
COSTA RICÁBAN

Gyere velünk Playa Samarára, a varázslatos costa ricai kis faluba. Jógázz az óceánparton a dzsungel hangjaival a háttérben. Készíts valami finomat a helyi főzőiskolában és kóstold meg a trópusi ízeket. Kapcsolódj ki, kapcsolódj magaddal, a természettel, a csapattal.

Útiterv készítése

Teljes körű, személyre szabott útiterv, hasznos tippekkel, javaslatokkal, amelyekkel sok időt és pénzt spórolhatsz.
Komplett csomag azok számára, akik szeretnének felkészülten nekivágni az utazásnak.
A tervhez kiegészítésként teljeskörű utazási ügyintézés kérhető.

Utazási ügyintézés

Repülőjegy, szállásfoglalás, utasbiztosítás, teljeskörű utazási ügyintézés és sok más segítség egy profi csapattól. Utazz biztonságos háttérrel a bizonytalan időkben is!

hátizsákos kaland

Támogatás azok számára, akik alacsony költségvetéssel, hosszabb távra "mennének világgá". Személyre szabott segítség úticél választásban, munka-szállás csereprogramokkal kapcsolatban, büdzsé tervezésben, repjegyvadászatban. Tippek és tanácsok, amelyek segítségével olcsón és biztonságosan járhatod a világot.

Csak Csajok

Ez a szolgáltatás neked szól, ha úgy érzed szükséged van egy kis elvonulásra és feltöltődésre. Ha a barátnőiddel elutaznátok valami izgalmas helyre. Ha új kapcsolatokat építenél és inspirálódnál. Érdekes helyszínek, utazások és programok kifejezetten nekünk, csajoknak.